Simon Strand: "Vi ska göra allt för er"

Foto: Assyria TV

På söndag spelar Assyriska sin sista hemmamatch för året och passar på att bjuda på fritt inträde mot den viktiga matchen mot IFK Värnamo. Assyriska och Simon Strand som kommer ifrån en stark bortamatch mot Dalkurd där det blev 1-1 efter att Paul Torres kvitterat, har siktet inställt på Värnamo härnäst.

- Det är bara tre poäng som gäller, i mitt huvud är det bara vinst. Det finns inget annat. Vi gjorde det bra spelmässigt mot Dalkurd och spelar bort ett bra och bollsäkert lag på bortaplan. Vi har något på gång spelmässigt sen förra matchen så jag tycker vi ska fortsätta på den inslagna vägen, men det gäller att göra mål, säger Simon som i år startat 26 matcher. 


Bofast i startelvan

Inför matchen mot Värnamo berättar Simon att det är viktigt att förbereda sig mentalt och ladda upp på rätt sätt. Under veckan som gått har truppen förberett sig på de taktiska detaljerna, men den mentala uppladdningen är väldigt individuell och att det är på planen det gäller. 


Den nya tränarduo som tagit över Assyriska, Charbel Abraham och Fransisco Verona, har kommit in med ny energi och ändrat en del detaljer i spelet, berättar Simon som har varit bofast i startelvan även efter tränarbytet.

- Nya människor kommer in med nya intryck och ny energi. Han har kommit in nu på slutet och det är rätt svårt att komma in som tränare och lära känna alla spelarna, vi hade byggt upp ett spel med Fredrik Samuelsson som Charbel Abraham har justerat lite och slipat på en del detaljer i, säger Simon. Men det har känts bra och vi ska vända det här nu!


När Simon får frågan om det är något han vill hälsa AFF-fansen tvekar han inte.

- Kom dit och stötta oss så ska vi göra allt för er och ta tre på poäng. Det är fri entré så ta med alla ni känner så ska vi fixa det här tillsammans!

Skribent:Renyo Aslan
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩