Paul Torres tänder glöden: "Den här matchen är en final"

Foto: Assyria TV

På söndag tar Assyriska emot Trelleborg i den första av fyra finaler, avspark 17.00 hemma på Södertälje Fotbollsarena. Mittfältaren Paul Torres vet exakt vad som gäller när säsongen lider mot sitt slut. Redaktionen har intervjuat honom.

Vi går rakt på sak - vill du hälsa fansen något?
Allihop - jag vill säga att vi sitter i samma båt. Vi vet att i den här situationen kan vi bara jobba extremt hårt och skapa en väldigt positiv energi. Och allt är upp till oss - från materialaren till varenda en av supportrarna i Arenan. Tillsammans kan vi fixa det här.

Vad tycker du hittills om tränare Charbel Abraham och Player Manager Fransisco Verona?
Jag tycker att förändringen i ledarstaben har påverkat vår lagmoral på ett positivt sätt. Det märks verkligen att det finns en ny känsla i omklädningsrummet. Tränarna har vår respekt och jag får en positiv känsla av att vi kan uträtta något tillsammans. Både laget och jag ser fram emot utvecklingen.

Hur viktigt är det att visa karaktär i matcherna som återstår?
Karaktär betyder allt de här sista matcherna. Det är lätt att vara stark i medgång, men det är i motgång man visar sin sanna karaktär.

Hur mycket ser du fram emot matchen mot Trelleborg?
Det här är en final för oss. Jag försöker vinna varje match och så som tabellen ser ut idag vet jag hur tungt tre poäng väger.

Vad behöver vi göra för att hänga kvar i Superettan?
Vi måste tro på oss själva. Vi måste satsa allt, tro på det, gå för det. Nu är det bara att trampa gasen i botten.

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩