Paul Torres: "Vi har det som krävs för att slå dem"

Foto: Assyria TV

På söndag går Assyriska för seger i derbyt mot Syrianska. Paul Torres, som värvades från Sirius i somras, säger till hemsidan i en intervju att allt handlar om inställning.

Efter en månad i klubben, vad är dina intryck?
- Än så länge gillar jag det. Det här är en plats jag borde ha varit på tidigare. Spelstilen, staben och allt runtomkring passar mig. Nu ska vi visa ute på planen också vad vi kan, men trots att resultaten inte gått vår väg känns det väldigt positivt.

Hur reser vi oss efter söndagens förlust mot Degerfors?
- För mig handlar allt om karaktär nu. Vi är mentalt väldigt starka och vet att vi är bra. Nu måste vi hitta sätt att vinna och det behöver inte alltid vara snyggt. Derbyt blir avgörande och vi har både erfarenhet och kvalitet för att resa oss.

Vad måste vi göra för att vinna?
- Det första är att gå in i dueller, vinna dem och kämpa hårdare än Syrianska. Vi har det som krävs för att slå dem. Nu får vi tillbaka spelare från avstängning också och det handlar om vi måste vilja det här mest av alla. Gör vi det når vi resultat.

Assyriska har nu fyra raka derbyn där man gått obesegrade. Hur viktig är inställningen?
- Den mentala biten är avgörande. Det är också något vi har gått igenom, att alla måste visa karaktär och höja sig till en helt annan nivå. Vi har den mentala styrkan för att hålla sviten vid liv. Vi vet att det här blir en gigantisk strid och det viktigaste är mentaliteten.

Något du vill säga till fansen?
- Vi är en grupp som fått in en ny tränare, ny assisterande och sportchef och en del nya spelare. Men vi är också en grupp som har potential att ställa saker tillrätta. Fortsätt tro på oss. Det är elva matcher kvar och det är direkt avgörande för oss att fansen är lika optimistiska som vi spelare. Vi ska ta oss igenom det här.

Kan du lova att springa i 96 minuter i derbyt?
- Vi ska springa i 100 minuter.

- - -

Köp din biljett till derbyt i redan idag!
Besök kansliet på Genetaleden 5 eller klicka här >>

#LevaFörAlltid
Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩