Södertälje sluter upp för att lira mot Vi Lirare

Andreas Haddad står upp för Södertälje.

Andreas Haddad står upp för Södertälje.

För att fira fotbollen i staden kommer laget från Södertälje att ställa upp med profiler som Hammarbyspelarna Kennedy Bakircioglu och Stefan Batan. Även de pensionerade profilerna från Syrianska Abgar Barsom och Suleyman Sleyman kommer att ingå i laget.
- Södertälje har fått fram fantastiska fotbollsspelare genom åren. Det är rivaliteten på planen som har skapat det. Den här matchen spelar vi tillsammans för hela Södertälje, för våra barn och för att hylla vår stad, säger initiativtagaren Andreas Haddad.


Haddad som alltsedan han la skorna på hyllan aktivt arbetat med att integration och tillväxt i Södertälje har fått ett positivt gensvar när han dragit igång projektet. Och han talar varmt om spelarna som deltar.

- Det här är ett kanongäng. Visst, på planen stod vi på varsin planhalva när vi var aktiva, men utanför fotbollsplanen är vi alla kompisar. Det är det vi vill förmedla med den här matchen.


Till matchen på tisdag leder han laget ut på planen i egenskap av lagkapten. Och det kommer att vara profiltätt på Södertälje IPs gröna gräsmatta.

- Vi ville samla de bästa spelarna genom åren som har spelat fotboll i Södertälje, antingen i Södertäljelaget eller i Vi Lirare, sägen Andreas Haddad och syftar på publikfavoriterna Michael "Borken" Borgqvist och Dennis Östlundh som kommer att spela i Vi Lirare. Dessutom kommer före detta storspelare som Anders Limpar, Bojan Djordjic och den gamle Gnagetstrikern Nebosja Novakovic att snöra på sig dojjorna igen.


Södertäljes startelva mot Vi Lirare:
Målvakt: Gabriel Sleyman
Backar: Stefan Batan, Rabi Elia, David Durmaz Suleyman Sleyman
Mittfältare: Kennedy Bakircioglu, Louay "Lolo" Chanko, Nahir Besara, Abgar Barsom, Sharbel Touma
Anfallare: Andreas Haddad


Tid och datum: kl 19.00 den 12 juli.
Plats: Södertälje IP


Skribent:Nahir Aslan
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩