AFF förstärker truppen

Foto: Assyria TV

Med två veckor till nästa match förstärker Assyriska laget via amerikanen Paul Torres från Sirius och stockholmaren Joakim Askling som ansluter från Beitar Jerusalem i israeliska högstaligan.



Karaktärsspelare in

25-årige mittfältaren Paul Torres som har ett förflutet i collegefotbollslaget Maryland Terrapins och sedan även tillhört amerikanska DC Uniteds juniorlag skriver på för Assyriska året ut.

- Paul är en hårt jobbande mittfältare med fin karaktär som kommer att passa bra in i truppen och vi tror att han kommer att vara nyttig för oss under hösten, kommenterar sportchefen den NCAA-rutinerade amerikanen.



Förutom nyförvärvet på mittfältet har Assyriska även gjort klart med 26-årige mittbacken Joakim Askling. 188 centimeter långe Askling ansluter närmast från israeliska storklubben Beitar Jerusalem. Förutom spel i Beitar Jerusalem har IK Enskede-produkten hunnit med 44 matcher i israeliska seriesystemet spritt över tre divisioner.

- Vi plockar in en spelande mittback som har erfarenhet från fotboll på hög nivå. Dessutom är han stark i luftrummet - han kommer att vara nyttig för konkurrensen i försvaret, berättar Joel Riddez. Även Joakim Askling har skrivit på för resten av 2016.



Fagerberg lämnar

Samtidigt går Assyriska och Ken Fagerberg skilda vägar. De båda parterna hade ett avtal som kunde omförhandlas 1 juli, men klubben och anfallaren nådde ingen ny överenskommelse.

- Ken har gjort ett bra jobb för föreningen och vi önskar honom lycka till i fortsättningen, säger Joel Riddez.

Skribent:Nahir Aslan
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩