Samuelsson vill se ett hungrigt lag på söndag

Foto: svenskfotboll.se

Träningsveckan som har gått har för Assyriskas del ägnats åt att återhämtning och förberedelse. Återhämtning från den svängiga matchen mot GAIS där Assyriska till slut lyckades få utdelning för trycket mot GAIS-målet i slutskedet av matchen. Slutsiffrorna skrevs till 2-2 efter ett straffmål på övertid av tvåmålsskytten för dagen Tim Söderström.


- Det har varit lite ömma kroppar, men det är så det ska vara. Ett kvitto på ett gott utfört arbete. Förutom Mattias Genc som drog på sig sin tredje varning och är avstängd är Kenny Pavey borta sedan tidigare. Daniel Sliper är också tveksam till spel på grund av problem med ljumskarna, trots att han satt på bänken mot GAIS. Vi kommer testa honom innan matchen imorgon, säger "Fredde" strax innan avfärd mot västkusten.


Koll på motståndet

Joel Riddez som kommit in som både sportchef och assisterande tränare har kommit in i laget och är med på träningarna. Något som tränare Samuelsson är övertygad kommer höja nivån ytterligare på träningarna.

- Fyra ögon ser bättre än två. Nu har vi fler som kan styra träningarna och vara med och stötta grabbarna.


Inför söndagens motstånd har Fredrik Samuelsson förberett laget på en hård kamp.

- De är starka på fasta situationer och har bra huvudspelare. Dessutom är det ett lag som jobbar extremt hårt i försvaret kombinerat med en speed i anfallet. Vi kommer att behöva vara väldigt vaksamma i backlinjen.


På frågan om hur han tror att matchen kommer att se ut svarar Fredde efter en kort stunds funderande:

- Det är vanskligt att förutse en match i den här serien, men jag hoppas få se ett Assyriska som sliter för varandra och agerar som ett lag i alla situationer och att vi springer tills vi stupar. Gör vi det och följer matchplanen har vi goda möjligheter att vinna.

Skribent:Nahir Aslan
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩