Assyriskabekante Lukic ser fram emot återkomsten till Södertälje Fotbollsarena

svenskfotboll.se

svenskfotboll.se

Hur upplever du Halmstads säsongsinledning?
- Inledningen känns bra, vi har tagit nio poäng efter fyra matcher och det känns ju helt okej att vinna tre av fyra möjliga. Än så länge känns det bra.


Halmstad favorittippade i årets Superettan, hur ser du på det?
- Det är egentligen inte så konstigt med tanke på att vi var i Allsvenskan förra året. Det är alltid höga förväntningar på ex-allsvenska lag men vi vet att det bara är på pappret som vi är favoriter. Om vi inte är ödmjuka, offervilliga och beredda på att jobba hårt, ja... då förlorar man ju matcher, så vi är medvetna om att vi har ett hårt jobb framför oss.


Nu ska ni möta Assyriska, vad vet du om dem?
- Det är ett bra lag, det är inte lätt att åka upp till Södertälje och tro att man ska plocka poäng hur som helst. Det kommer bli en väldigt tuff match - Assyriska är hungriga och kommer att gå för vinst precis lika mycket som oss. För vår del gäller det att vi är fullt fokuserade på uppgiften.


Vad tror du om matchbilden?
- Det är två lag som vill hålla i bollen och lira den runt i laget så det kan bli en rolig match för publiken att titta på men det är svårt att sia om matchbilden. Jag skulle säga att båda lagen vill hålla i taktpinnen, vi får helt enkelt se vilket lag som bäst lyckas med den uppgiften.


Du har ju ett förflutet i Assyriska, hur känns det att komma tillbaka?
- Det är klart att det är kul att komma till arenan och träffa människorna som varit i klubben när jag var en del av klubben men det är nog inte så många spelare kvar från min tid. Men det är fina minnen jag har från arenan, det ska bli roligt att möta Assyriska!

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩