Insatser i samhället viktigt för nye ordföranden

Assyriskas nye ordförande vet vilken väg klubben ska gå.

Assyriskas nye ordförande vet vilken väg klubben ska gå. · Foto: Privat

Säsongen 2016 började med att en ny styrelse röstades igenom på klubbens årsmöte, där det stod klart att Sargon Demirdag tar över ordförandeklubban efter den tidigare ordföranden Aziz Jacob. Demirdag, som efter många år på dagligvaruföretaget Procter & Gamble har en tydlig bild över vad som behöver göras för att klubben ska ta nästa steg i sin utveckling.

 

Viktiga uppgifter framöver

Framöver kommer styrelsens uppdrag att kretsa kring att sätta en ekonomisk och organisatorisk stadga.

- Specifikt innebär det att ytterligare stärka och utveckla marknadsorganisationen samt bygga en stark, stabil ungdoms och seniorversamhet för att ge ledare och spelare de bästa förutsättningarna. När det sedan kommer till vårt samhälleliga ansvar ska vi verka för integration och med målsättning att erbjuda alla ungdomar som vill lira boll en plats i något av våra många ungdomslag, säger Demirdag som själv spelat fotboll i Skövde AIK i nuvarande division 1 och 2.

 

Hoppfull inför resten av säsongen

Efter tre spelade matcher, varav en vinst och två förluster, tycker den nye ordföranden att det är kul med tillströmningen av publik och den stämningen på läktaren trots den trevande inledningen på säsongen.

- Det är alltid väldigt roligt med mycket folk på läktarna och framför allt när det kommer fans från andra städer och stödjer laget. Vi såg supportrar från bland andra Jönköping, Norrköping, Göteborg, Västerås och Örebro som tog sig till Södertälje Fotbollsarena för att heja fram laget i premiärmatchen. Att det efter matchen mot Dalkurd inte blivit några fler poäng synliggör det som lagledningen har pratat om att det är en bit kvar till toppform, säger Sargon Demirdag, som är säker på att laget kommer blir bättre och bättre ju längre säsongen går.

 

Samtidigt passar mannen med ordförandeklubban på att hälsa alla medlemmar och supportrar att det är ett privilegium att få leda Assyriska FF.

- Jag ser oerhört mycket fram emot att få jobba tillsammans med alla medlemmar och eldsjälar för ett fortsatt framgångsrikt Assyriska. Ert stöd och engagemang är avgörande för klubben. Vi har stor potential, nu gäller det att vi håller ihop, jobbar tillsammans och målmedvetet arbetar för ett starkare Assyriska, avslutar ordförande Demirdag.

Skribent:Nahir Aslan
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩