Bilfest hos Volkswagen

TORSDAG 21/4

06.30 - 09.00 Transportbilsfrukost
Vi välkomnar alla Transportbilskunder på en frukost hos oss. Träffa påbyggare,  Volkswagen Finans med flera och få tips och råd för ett Utomordentligt bilägande.

18.30-20.30 Girls Night
Artisten Hanna Hedlund uppträder, mingla med lokala profiler och utställare. OSA till caroline.hammarstrom@vwsodertalje.se (sista anmälningsdag 19/4).

FREDAG 22/4

09.00 - 13.00 Provkörningsevent för pensionärer
OSA till alexander.paeglis@vwsodertalje.se (begränsat antal platser)

14:00-18:00 Premiärvisning av nya Tiguan
I samband med vår After Work har vi Smygpremiär på nya Tiguan. Passa på att  komma hit och se nya Tiguan med egna ögon. Du får även möjlighet att provköra.  Vi serverar lättare tilltugg och dryck med skön musik från vår DJ.  

LÖRDAG 23/4

Klockan 11.00 öppnar vi dörrarna till en härlig dag för alla. Det kommer att bjudas på en mängd aktiviteter under dagen. Prova Touareg med professionella förare från Car Events. Träffa representanter från Be Safe, Packline, GoodYear, Nokian, Volkswagen Finans, Volkswagen Försäkring (IF) med flera. Spelare från Assyriska och Syrianska finns på plats. Prova något gott att äta från vår foodtruck, gå en tipsrunda eller få en fri värdering av din nuvarande bil. Ducati ställer ut motorcyklar samt diverse hockeyaktiviteter med SSK. Öppet mellan kl 11-16.

SÖNDAG 24/4
På söndag varvar vi ner men våra erbjudanden finns kvar en sista dag. Öppet mellan kl 11-16.

Varmt välkomna!
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩