Kapten Malmborg: "Vi har en vinnarmentalitet"

Foto: Assyria TV

Linus - Sirius borta nu på torsdag. De ligger sex poäng före oss och på allsvensk kvalplats. Först och främst, hur laddar man om efter söndagens seger?
Vi är medvetna om att vi har något att spela om så här sent på säsongen. Nu gäller det att inte låta derbysegern stiga oss över huvudet, utan i stället dra nytta av kicken vi fick tack vare den. Den kicken ska vi ta med oss in i nästa fight. Den här matchen är så viktig.

Ja, den här striden kan avgöra säsongen. Med vilken inställning går vi in?
Vi ska vinna matchen. Med den inställningen. Så som tabelläget ser ut i det här skedet av säsongen går vi in för att vinna.

Och hur ska vi vinna?
Det viktigaste är att gå in med samma fightinställning som i derbyt. Visst, ledarteamet går igenom de taktiska bitarna med oss spelare, men jag tror personligen att fighten och inställningen avgör.

Någon hälsning till fansen?
Först och främst vill jag tacka för stödet vi fick i söndags. Tack för att det blev en fest - det ordnade vi tillsammans. Det vore roligt om så många som möjligt kunde åka upp till Uppsala och stötta oss mot tre poäng.

Åker vi hem med tre poäng?
Det tror jag.

Varför?
För att vi visade i derbyt att vi har en jäkla vinnarmentalitet och fighting spirit och jobbar för varandra. Det kommer vi plocka fram igen på torsdag.

Skribent:Zako Riko
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩