Pressmeddelande från Assyriska FF

Gabriel Isskander, V. Ordförande

Gabriel Isskander, V. Ordförande · Foto: Assyria TV

Södertälje den 30 augusti 2015

Styrelsen för Assyriska FF i Södertälje vill härmed meddela att insamlingen som pågått under hela 2015 för att rädda klubbens ekonomi har gått enligt plan och klubben har fått in de 1,5 miljoner kronorna som var målet från början, i syfte att rädda elitlicensen för 2016 och framåt.

Styrelsen vill också tydliggöra att ett kommande beslut kring elitlicensen tas av Svenska Fotbollsförbundet (SvFF). Assyriska FF kommer att fullfölja de åtaganden som ställs som krav från förbundet i syfte att klara elitlicensen.   

Assyriskas V. Ordförande Gabriel Isskander kommenterar:

- Efter många månaders hårt arbete med insamlingen så har vi lyckats uppnå målet om att komma upp till 1,5 miljoner kronor. Styrelsen vill rikta ett stort tack till samtliga som har hjälpt oss med detta arbete och till samtliga som donerat pengar till klubben, både privatpersoner och samarbetspartners. Jag vill även understryka att ett kommande beslut kring elitlicensen dröjer och att bollen nu ligger hos SvFF. Vi kommer att leverera det förbundet kräver av oss som fotbollsklubb. Assyriska har varit en elitfotbollsklubb i många år och vår plats är i eliten även i framtiden.
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩