STÖTTA AFF

Swisha ditt bidrag redan idag! 123 22 22 800

CLUB 1974

Just nu 161 medlemmar! Bli medlem enkelt och snabbt här...

KONTAKT

Allt du behöver för att kontakta oss.

BLOGG: Thorsten bloggar från Turkiet

 

Thorstens blogg - Följ årets träningsläger från första parkett. Sju dagar med AFF i Turkiet, bättre än så här blir det inte.

 

 --------------------

29 mars 2011 

Slutet gott - allting gott  

Nu finns även bilderna från dagens match uppe, varsågod! 

http://www.pixbox.se/alb_show_id1220950_page0.html 

Sista dagen i Turkiet och dagens höjdpunkt, förutominkilning och lite fest, var givetvis den glödheta matchen mot våra vänner frånValsta. För att vara en match i mars, mitt ute på en turkisk åker, varpublikantalet väldigt högt. Hejarklack från Falkenbergs damlag, gladasponsorer, solbränt styrelsefolk och en och annan turkisk ko gjorde att visäkert var över 100 glada på plats.

Startelvan för dagen såg ut som följer:

Snygg-Koffe

Kyle - Jansson - Mbye - Gabbe

Jimmie - Narsai - Imad - Jojo

Jones - Elvis

På bänken satt Anton, Simon, Fredde, Gurra, Cecar, Nahir ochDavid där alla fick komma in och känna på gräset förutom Anton. Vi hade ocksåen special comeback-man i legendaren Filip Bergman som äntrade planen efter ca.70 minuter.

Alla kan räkna ut att en hel del spelare saknades men föratt undvika panik i supporterleden kan jag berätta att det är inga nyaallvarliga skador utan vi som satt på sidan satt alla där för att inte riskeranågot.

Första halvlek inleds med att AFF tar tag i taktpinnen, somsig bör, återigen. Planen ställer givetvis till det en hel del för oss och i densista tredjedelen blev det klurigt att skapa något vettigt. Det sket dock Elvisoch Jojo i som i mitten av första tillsammans knåpar ihop 1-0. Elvis slår ettinlägg som hamnar framför fötterna på Makmessi. Jojo gör det inte svårare änatt han drar upp den i bortre krysset. 1-0 AFF och det kändes skönt.

Tyvärr tappar vi lite fokus i slutet av första. Valsat fårleka med bollen och jaga boll är aldrig kul. När dessutom vår skönaConverse-domare (återkommer till han) ger bort en hyfsat billig frispark lederdet till 1-1. Valsta drar in frisparken efter en lurig studs som ställer tilldet för Koffe.

Halvtidspausen ägnades åt spex av hejarklacken frånHalland. De fagra flickorna från Falkenberg hoppade, sjöng och sprang omkringpå planen, ivrigt påhejad av vår egen Charlie. Ett trevligt inslag som höjde stämningen och gav den där seriösa touchen till hela matchen.

Andra halvlek var det aldrig något snack. AFF kände för attvinna och så blev det. Siffrorna var visserligen jämnast möjliga, 2-1 efter ett hörnmål av Momo. Vi behandlade dock för det mesta bollen som om den vore våregen. Ibland lånade vi som en snäll storebror ut den till Valsta.

Andra halvlek bjöd på flera godbitar, 99% av dem serverade avvår egen showman Gurra.  Gurra kom in ianfallet och lirade som att självaste Zlatan kunde se och lära av vår gängligestriker.

En kvittering var nära i slutet när Nahir bjöd på Koffe påen snäll hemmåtpass i huvudhöjd. Koffe visade dock teknik när han nickade ut dentill hörna och sen enkelt plockade ner den.

Dagens lista får självklart bli höjdpunkterna från dagensmatch:

1. Gurra som striker. Felfri är dagens ord

2. Bergman som mittback. Rutin är dagens andra ord.

3. Domaren. Kom till matchen i Converse, dömdematchen i Converse. Klass är dagens tredje ord.

4. Förvirringen på plan angående domarensnationalitet. Citat: Domaren, wake up!

Seger är alltid trevligt och kvällen kommer säkert bli ännutrevligare när vi slipper älta en förlust. Nu är det dags att avsluta åretsläger med en trevlig middag och efterföljande show, komponerad av våra nyaförmågor.

Jag hoppas ni där hemma njutit av rapporteringen frånlägret. Så fort jag kommer hem och får lite vettig bandbredd att arbeta med skajag servera lite rörliga bilder också, som jag lovade er igår. 

[BILD BORTTAGEN]

Mbye vann som vanligt allt i luften.

[BILD BORTTAGEN]

Falkenbergklacken i full fart. Fler pinsamma bilder på pixbox :)

[BILD BORTTAGEN]

Cheferna. Igen.

[BILD BORTTAGEN]

Assyriskas mest populära spelare - Kyle Konwea.

[BILD BORTTAGEN]

Kortast vann duellen.

[BILD BORTTAGEN]

Jojo firar sitt mål. Mbye ler så stort han kan.  

 --------------------

28 mars 2011 

Hamam hela dagen 

Så här ren och fin är det sällan man är. En timme i det turkiska badet och man känner sig jäkligt fräsch. Varm sten, kallt vatten och sen ångbastu. Det är som ni hör extremt tufft att vara fotbollsspelare ibland. Vi kan dock börja i rätt ordning, med förmiddagens träning.

Eftersom schemat säger MATCH i morgon ägnades dagen åt matchförberedande träning. Det innebär lite mer avslappnade stämning, om det nu går i AFF, och mycket kvadrater. Eftersom undertecknad återhämtar sig från en liten liten smäll på knät fick jag möjlighet att specialstudera och faktiskt filma dagens kvadrater. De var som vanligt fyrkantiga och fulla av glädje och fart. Hann inte se om någon blev tunnlad men jag utgår från att någon stackare blev förnedrad.

Efter kvadraterna skulle det nötas hörnor. För de ack så viktiga servarna stod dagen till ära Imad och Nahir, en blandning av elegans och råstyrka där resultatet förmodligen var det bästa i år. Hörnträningen gick helt utan störningsmoment fram tills dess att Kyle blev anfallen av en geting. Om vi ska tro Kyle hade getingen en vingbredd på ca. 2 meter. Bildbevis saknas dock. 

Träningsmatch i morgon. Ni där hemma undrar säkert hur formen är och vad det bjuds på för spännande lag. Formen är fin, laget inte bestämt. Det var den informationen jag kan ge er just nu. Det är väl kul ändå att vi åker ett antal hundra mil för att ställas mot Valsta Syrianska. Hade varit lättare att åka till Märsta, förmodligen billigare också. Dagens lista får därför bli förslag på motstånd som hade varit aningen mer upphetsande än Valsta. Här kommer den:

1. Ceyhun allstars - Härligt motstånd om generalen hade fått dra ihop ett lag och åkt ner till Belek och möta oss.

2. Personalen på hotellet - De nedstämda servitörerna och mongot på stranden som skrek "Whisky, vodka" hela eftermiddagen hade varit ett lagom tufft motstånd efter ett hårt läger.

3. Falkenbergs damlag - Varför inte krossa de tråkiga genusmurarna och vara unika i Sverige med att genrepa mot ett damlag. Om tjejerna dessutom lirade som rejäla grabbar och vi spelade som kärringar då skulle det bli riktigt härligt omvänt. 

Jag försöker just nu lägga över ett videoklipp på Youtube för att servera er rörliga bilder från dagens träning. Upptäckte nu att filen är på strax över 200 MB så om ni är vakna fram till midnatt så kommer ni få se lite godbitar. Dock i HD, bara det bästa är fint nog för er AFF-fans.

Jäklar nu skrek magen att jag måste ner till buffén och äta. Min gissning är att det blir något i stil med kyckling och ris. Kanske lite nescafe efteråt. Måltiderna är förutsägbara i Turkiet.

Om klippet kommer upp så länkar/bäddar jag in det här åt er. Kommer det inte upp så är det för att jag överbelastat Turkiets enda fungerande modem. I så fall syns vi i morgon efter matchen mot vårt brödrarlag.

[BILD BORTTAGEN]

Eftersom alla pengar gått till nyförvärv i år är detta föreningens förslag till spelarbuss i år.   

[BILD BORTTAGEN]

 Nahir gör sin perfekta imitation av en apa. 

  [BILD BORTTAGEN]  

Bra face! 

--------------------

27 mars 2011 

Tiden är satt ur spel

Söndag den 27:e och tiden är trasig. Ingen vet vad klockan är. Eller det kanske vi vet men vad borde den vara? Sommartiden brukar ställa till det för slarviga fotbollsspelare men här nere är det total anarki eftersom turkarna väljer att ställa fram klockan först i natt. Väldigt underligt. 

Förmiddagen har ägnats åt skott i alla dess former för de själar som inte kände sig slitna. Med slitna menar jag inte "druckit för mycket sprit" som 99 % av vår befolkning skulle tänka utan slitna i det här sammanhanget är "trötta i kroppen av träning". Så vissa tog det lugnt, joggade och låg i gräset medan större delen av gruppen vässade sina skott. 

Fick förresten höra att skott med sträckt vrist, en klassiker inom fotbollen, uppfanns av inga mindre än assyrierna. Strax innan rikets undergång var det några assyrier i utkanterna av Damaskus som tröttnade på att alltid bli retade för att de inte var kreativa. Fenicierna hade uppfunnit alfabetet och mynten. Babylonierna matematiken och sina förbannade trädgårdar. Till och med kaldéerna hade kommit på något. Men i och med att assyrierna efter flera års tänkande och experimenterande uppfann den sträckta vristen tog man tillbaka den ledande positionen i regionen. Vem som uppfann bredsidan är dock inte fastställt. Kan ha varit sumererna.

Tillbaka till skotten. En inte särskild vetenskaplig analys av det hela kommer här:

- Gurra var stekhet igen. Rev ner massor av applåder från tjockisarna på sidan.

- Jones sköt inga skott med sträckt vrist. Han är visserligen inte assyrier heller.

- Jojo tyckte om att jag tog kort på träningen.

- Imad skjuter ruskigt hårt med vänstern. Med högern skjuter han lite sämre än Batans höger.

- Anton envisades med tv-räddningar trots att underlaget var en blandning av stäpp, betong och lite lite gräs. Konsekvent är han i alla fall!

- Cecar stod för träningens bästa bild, snygg position i luften.

Vår trogna hejarklack (läs: styrelsefolket och sponsorerna) hade inte kraft att ta sig till planen idag, det molniga vädret sägs vara orsaken. Charlie och Melek höll stilen i all fall och fastnade till och med på bild.

Massor av fina bilder idag, kolla in länken till pixboxsidan och njut av 92 nya bilder! Ger lite smakprov här under också.

http://www.pixbox.se/alb_show_id1220695_page0.html

Nu är det dags för dagens andra träningspass. Tanken är att alla under eftermiddagen, under eget ansvar, ska ta sig till gymmet och genomföra några väl utvalda muskulära övningar. Efter det ska jag och Andi bada i iskall pool/hav för att återhämta våra kroppar. Allt på order från fysgeneralen Rodrigo.  

 Ha en fortsatt trevlig dag/kväll och njut av bilderna från dagens skott!

[BILD BORTTAGEN]

Assyrierna ute och rastar finnen. 

[BILD BORTTAGEN]

Charlie tar en plats i årets startelva. 

[BILD BORTTAGEN]

Koffe med dramatisk räddning. 

[BILD BORTTAGEN]

Elvis översträcker sig. 

[BILD BORTTAGEN]

Cheferna. 

[BILD BORTTAGEN]

Cecar i träningens bästa bild. Magnifik posé. 

[BILD BORTTAGEN]

Humor.  

[BILD BORTTAGEN]  

Två riktigt kaxiga sköldpaddor hänger dagligen utanför Happyland. 

--------------------

26 mars 2011 

En snabbis till Antalya

Två blogginlägg på en dag är förmodligen något slags rekord från min sida. Väldigt produktivt. Har precis tackat nej till en filmkväll för att istället ta hand om er AFF:are där ute som så gärna vill veta vad eftermiddagen ägnats åt. Nej förresten, ingen bryr sig men själva grejen med bloggen är att jag berättar ändå.

För övrigt har jag inte berättat om förmiddagen än. Det är lika bra det. Stryker ett streck över den. Förlust efter horribel domarinsats kan vi sammanfatta det med. Spel 11 vs 11 på nästan fullstor plan om jag ändå ska lägga till någon detalj. Målskyttar Jones, Elvis och Norling. Där har ni det. Förmiddagens höjdpunkt var annars att se rugbylaget bredvid oss träna. De ser fanimej hårda ut. De blir inte mindre skräckinjagande när de dessutom skriker arga saker på ryska hela tiden. Troligt träningsmatchmotstånd för tisdag kanske, vore lagom.

Eftermiddagen så. Den inleddes med att 90 % av truppen återigen underskattade solen. Det är fantastiskt att man aldrig lär sig. Trots att ens kropp har samma färg som vaniljglass och att man tål sol sämre än en vampyr ska man lik förbannat lägga sig på solstolen utan skydd. Det gällde många idag. Resultatet är att minst 20 superidioter går runt på ett hotell i Turkiet nu och lyser rött. Snyggt. Strandbesöket urartade för övrigt när säkerhetsvakterna var tvungna att lugna AFF-sällskapet. Vi var tydligen för högljudda. Samma säkerhetsvakt måste slutat för dagen när division tusen skåningarna hade spritfest i matsalen några timmar senare. Det kändes som en Finlandsfärja fast med sämre klientel. 

Dagens lista - Rödast i laget:

1. Fredde S - Ohotad

2. Haris - Bättre än igår men fortfarande pallplats.

3. Min högra del av ansiktet - varför bli jämnröd när man kan vara rödvit.

Eftermiddagen/kvällen bjöd som ni förstår av rubriken på en liten utflykt. Tanken från början var att vi skulle få några härliga eftermiddagstimmar i solskenet i Antalya. Glida omkring, ta en kall, mingla med lokalbefolkningen och bara njuta. Tyvärr slutade projektet med två timmars bussfärd, en timmes huttrande i ett halvstängt Antalya och inga roliga bestående minnen. Nej nu var jag lite väl grinig kanske. Vi fick ändå en bussfärd med en Jones som läste poesi, Batan på sånghumör (nästan) och en kissnödig Koffe. När det dessutom slank ner en kall Efes ska man faktiskt inte klaga.

Nu börjar klockan närma sig 23.00 och jag ska hämta mina vapendragare och ta en kvällsmacka i restaurangen. Kanske dyker in hos Nahir på vägen och tittar till hur det går i FIFA-kampen. Rykten säger att ingen i laget rår på Nahir i FIFA men som ni vet ska man inte tro på rykten.

I morgon är det dubbla pass, vi får se vad bloggen snappar upp för kul då. Halvtid på lägret och vi blåser för pausvila. God natt.

Bilder från dagen - varsågoda! 

[BILD BORTTAGEN] Jimme ville inte följa med först - det är läskigt i storstan tyckte han. 

[BILD BORTTAGEN]

Ska man till Premier League gäller det att vila sig när man får läge.

[BILD BORTTAGEN]

Snygg-Gurra vs Ful-Gurra. 

[BILD BORTTAGEN]  Efes i Antalya

[BILD BORTTAGEN]

Makmessi var glad för han köpte en jättefin skjorta som han prutade ner rejält.

[BILD BORTTAGEN]

Vi lider av allvarlig hybris i årets AFF. Därför signerar vi Barcatröjor.  

--------------------

26 mars 2011 

I Turkiet är lördag en onsdag

God morgon. Ber om ursäkt för att jag försvann igår. Ni hade säkert fullt upp med att kolla bilder så ingen skada skedd. Nu har vi precis ätit frukost, vilket även i Turkiet är dagens viktigaste måltid. Det har Atatürk bestämt.

Eftersom det är lördag idag så är det onsdag. Det kan tyckas ologiskt och oförståeligt för er där hemma men det finns en förklaring. Vi har nämligen en normal träningsvecka här nere, vilket betyder att torsdagen var en måndag. Det betydde enkelpass medan gårdagens fredag då blev en tisdag, dubbla pass. Idag är således en onsdag och på schemat står troligtvis ett tempofyllt spel. Hoppas på bättre underlag än igår så kommer dagens träning bli glädje!

Samling vid bussen om 27 minuter och jag måste byta om så ni får en blogg som är uppdelad i två halvlekar idag. På vår begäran är det i eftermiddag utflykt till Antalya som gäller. Vi hoppas på att hitta en fin stadskärna med något trevligt cafe och känna lite på stämningen. Det lär dock bli som vanligt att man bussas till någon hemsk Supermarket där man kan köpa Ronaldotröjor och flip-flops. Får se om utflyktsguden är med oss idag.

Hoppas bilderna från igår gav er känslan av att ni är i Turkiet! Ska fortsätta utöka mitt AFF-bildarkiv under dagen.

Hörs sen!  

--------------------

25 mars 2011 

 Träning på träningsläger - en dag i Turkiet

Sola, äta, läsa, tv-spel, sällskapsspel, bada, ljuga, beachvolleyboll och oändligt mycket mer. Läger innehåller så många komponenter att det skulle behövas fyra Thorsten för att lyckas följa allt. Det härliga med dagen är att den nästan enbart ägnats åt träning vilket innebär att dagens rapport kan bli väldigt fullständig.

Medan jag skriver håller 102  bilder på att laddas upp. Ni hörde rätt. 102 bilder serverar bloggen idag. Mästerligt. Eftersom det är gränspuck om jag kan spela samtidigt som jag fotograferar fick de delikata händerna hos vår massör Fredde hålla i kameran. Resultatet blev fantastiskt fint och håller nu på att laddas upp. Länk kommer... nu! Att lägga in en länk verkar fungera dåligt så klicka här under:

>> KLICKA HÄR (BILDSPEL)

Träning var det. Mitt motstånd mot att beskriva träningar är som ni vet rejält. Men eftersom jag är den enda som kan rapportera härifrån får jag väl vika mig för en stund.

Dagens första träning utspelade sig på en stampad lerplätt. Då är jag snäll. Det liknade mer en afrikansk stäpp efter en rejäl torka. De vänliga turkarna försökte förbättra situationen genom att vattna staketen runt omkring. Det hjälpte föga. Till slut kom vi igång och blev uppvärmda under Ashurs uppsikt. Efter det var det ett så kallat taktiskt spel som stod på schemat. Vad innebär det undrar ni? Det är något av de absolut roligaste vi fotbollsspelare vet. 11 vs 11 på full plan men där tränaren äger all makt att göra precis som han vill. I vårt fall betyder det att I´ll profesore Norling blåser av när han känner för det och instruerar. Allt för att vi ska lära oss våra defensiva plikter. Inte det roligaste men ack så viktigt säkert.

 Nu tjatar alla på mig att det är dags för middag! Får återkomma..   

 Några smakprov, klicka på länken ovanför så får ni fler!

[BILD BORTTAGEN]

[BILD BORTTAGEN]

[BILD BORTTAGEN]

[BILD BORTTAGEN]

[BILD BORTTAGEN]

[BILD BORTTAGEN]  

 

--------------------
24 mars 2011

Vi lever - som kungar i Belek

Äntligen. Första blogginlägget  från träningslägret är på gång. Efter en flygresa som kräver sitt eget stycke och en halv dag i Turkiet lyckas jag äntligen få tag på någon slags vettig uppkoppling. Låt oss se om den håller för ett helt blogginlägg.

En väldigt lång resdag igår. Samling på Arlanda runt 12. En samling superidioter med solen i sikte. Några hade endast packat ner tandborste, andra hade med sig väskor stora som om de skulle flytta till Turkiet. Allt och alla kom med på flyget i alla fall. Första sträckan ner till Köpenhamn gick som en dans. Luftigt i sätena, rimlig ljudnivå och trevliga människor. Det här blir lätt tänkte vi. Givetvis skulle allt förändras till det värre så fort vi landade i Köpenhamn. Jag vet inte om jag ska beskriva det som en resa tillbaka i tiden eller att vi slungades mellan parallella universum men något hände. In i planet trycktes en samling bräkande objekt och stämningen gick från träningsläger till "supa-på-Mallis-resa". Det var truckerkepsar, Sällskapsresan skämt och en ljud och dialektnivå som skickade rysningar längs ryggraden. Som tur var lyckades vi gå in i en djup trance och stänga ute oljudet. Skänk Skåne till Danmark är en slogan som helt klart väcks till liv igen. Skänk Halland för den delen också, så är vi på den säkra sidan.*

 * De assyrier som bor i Skåne eller Halland får ursäkta, detta gäller inte er. Ni kan få komma och bo hos oss på Södertälje fotbollsarena.  

[BILD BORTTAGEN]

Arlandas farligaste bord.  

Nu till lite mer Assyriska och lite mer glädje. Det är väldigt fint här på hotell Atlantis i Belek. Jag tror vi är i Belek. Mina kartkunskaper är under all kritik men några mil öster om Antalya befinner vi oss. Hotellet är gigantiskt, buffén likaså och jag tror ingen kommer svälta ihjäl under resan. Batan har fått dispens att bara äta frånefterrättsbordet, Narsai nekades dock samma dispens. Orättvist.

[BILD BORTTAGEN]

Livet är tufft som fotbollsspelare. 

Vi har hunnit träna också. Planen var hård, gräset glest men det spelar ingen roll för mitt lag vann. Gurra visade form som anfallare och stod för träningens båda mål. Med lite mer skärpa hade han blivit hattrick-hero. Kanske kommer i morgon. I stort sett alla var i träning, några veka själar körde rehab på sidan men det var mest säkerhetsåtgärder.

[BILD BORTTAGEN]

Dagens målkung 

Eftermiddagen har ägnats åt balkong-häng hos Fredde och Koffe. Av någon anledning har den assyriska guden belönat Fredde och Koffe med en tvåvåningssvit. Det har dock inte stigit dem åt huvudena utan de bjöd in oss lägre stående varelser till sin balkong för att sola, dricka kaffe och snacka enorma mängder skit. På balkongen fick vi läge att summera de snart första 24 timmarna i Turkiet och kom fram till följande:

- Det är inte läge att gå vilse på hotellet. Stället är stort och risken är att man inte hittar tillbaks förrän höstsäsongen är i gång.

- Det är en enorm mångfald vad gäller hotellgästerna. Feta tyskar med ölglas i händerna, engelska golfare, ryska hockeyfrillor och skånska truckerkepsar. Släng in en och annan turk samt hela galna AFF i den smeten och ni förstår hur extremt det är här nere. Precis när jag skriver det här kliver en nederländsk tennisgrupp in. Tack och bock.

- Det ska bli intressant att se vad ledarstaben hittar för träningsmotstånd. Allt från galna ryssar till ett halländskt damlag finns att välja mellan. Mitt tips är att vi på tisdag spelar en internmatch mot våra egna supportrar på plats. Melek och Charlie Sharro på innermittfältet, då får vi något att jobba med. 

Nu börjar solen gåner här i varma sköna Turkiet. Efter middagen blir det spelkväll, återigen hos stekarna Fredde och Koffe. Allmänbildande frågesport står på programmet. Förstår att det är enorm besvikelse för er där hemma, ni hade säkert hoppats på att vi skulle supa, köpa prostituerade och ställa till ett jävla liv. Icke. Men förstås, det är ju bara första dagen...

#6

PS. Som ni ser har jag systemkameran med. Om uppkopplingen håller hela veckan ska jag försöka leverera massor av bildgodis. Filmer blir klurigare då bandbredden här nere är minimal. Kan inte lova något :) 

[BILD BORTTAGEN]

Micke sa att han hejade på Inter. Nahir blev galen. Micke kommer dock vara återställd från sin brutna arm i slutet av 2011. 

 

 

Publicerad: 29 mar 2011 (17:00) i kategorin Blogg

Skribent: Thorsten

Foto: Thorsten

 

Artikelarkiv

Årtal
Sökord
Max 30 tecken
 
David Strömgen: Det känns som att vi slår av på takten
Nyheter 25 maj 2019 (11:00) av Redaktionen
Augar ser fram emot matchen mot Haninge
Senior 21 maj 2019 av Ashur Ibrahim
Tempofattigt när Assyriska kryssade
Senior 19 maj 2019
Festen kom av sig
Senior 14 maj 2019 av Mrad Barsom
Augar: Alla spelare är tillgängliga mot Newroz
Senior 13 maj 2019 (15:00) av Redaktionen
Varsin läktarsektion på Sätra IP
Senior 12 maj 2019 av Redaktionen
"Det ska vara stort att bära Assyriskatröjan"
Senior 9 maj 2019 av Redaktionen
En seger med mersmak
Senior 5 maj 2019 av Mrad Barsom
Värmbols FC vill fortsätta utvecklas
Senior 4 maj 2019 av Redaktionen
Leete: Vi kommer behöva kriga för seger!
Nyheter 3 maj 2019 (12:00) av Redaktionen
Diaby: Jag känner förtroende från hela laget!
Senior 29 apr 2019 (08:00) av Ashur Ibrahim
Leete: Jag måste verkligen berömma spelarna!
Senior 28 apr 2019 av Ashur Ibrahim
Efterlängtad seger mot Tyresö FF
Senior 27 apr 2019 av Mrad Barsom
Tränarparet lämnar sitt uppdrag
Nyheter 22 apr 2019 (17:00) av Redaktionen
Emeh: "Första förlusten är inte världens undergång"
Senior 22 apr 2019 (15:00) av Ashur Ibrahim
Matti: "Jag spelar där tränaren vill"
Senior 22 apr 2019 (10:00) av Ashur Ibrahim
Platt fall för Assyriska
Senior 22 apr 2019 av Mrad Barsom
Anders Pense: "Det blir mer energi i dagens match"
Senior 21 apr 2019 av Ashur Ibrahim
Kaptenen är tillbaka
Senior 19 apr 2019 av Ashur Ibrahim
Huddinge IF ska inte underskattas
Senior 18 apr 2019 av Redaktionen

NÄSTA MATCH

OMRÖSTNING

Är du intresserad av Assyriskaprodukter?
Ja
Nej

429 röster | Visa resultat

TABELLEN

Annonser
Meddelande
Bekräfta